Lär känna alla våra dansledare genom att klicka på deras namn i högermenyn.
Vi har ledare som har stor erfarenhet av livet inom dans och som kontinuerligt fortbildar sig för att kunna ge dig en undervisning med kvalitet och bredd. Vårt mål är att alla våra ledare ska minst ha genomgått Medborgarskolans ledarutbildning (LIM) samt vår dansledarutbildning där de går igenom ämnen som ledarrollen, ledarskap, metodik, musikanalys, planering/upplägg och koreografi. Men många av våra dansledare har även högre utbildningar bakom sig.

Våra ledare får även möjlighet att vidareutbilda sig inom andra områden. Några av de utbildningar som erbjudits våra ledare är Första Hjälpen/Brandsäkerhet och Anatomi & Träningslära.
Till alla våra danskurser har vi studieplaner som ledarna följer, detta för att säkra kvalitén på undervisningen samt för att alla elever ska få en likvärdig undervisning. Detta gör det även lättare att se vilken nivå eleven är på.

Tänk på att våra ledare inte jobbar med administrationen, vänligen respektera deras fritid och övriga jobb och kontakta inte ledarna personligen.
Frågor? Titta först på vår "Frågor & Svar"-sida HÄR
Fortfarande frågor? Mejla vaxjo@medborgarskolan.se eller ring 010-15 75 433 eller vår kundtjänst 075-241 68 30

Profilfoton i rött/orange/gult: Martina Wärenfeldt